|
Nu esti logat.
"Fete" care se baga in relatiile altora-5#77 2009-11-24 13:53:25Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraDar aici nu se presupunea ca el inseala sau o sustine, ci pur si simplu ca o tipa se da la el. Ceea ce mi se pare un comportament usuratic, pentru care iubita, sau el nu are nici o vina. Offline #78 2009-11-24 14:03:04
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoranu, era vorba de cine-i vinovat, concluzia fiind ca niciunul din ei nu are nici o vina, pt ca fiecare e liber sa caute ceva mai bun pt el. in cazul asta fata aia e libera sa caute ceva mai bun pt ea. acum, ca el ii raspunde sau nu, asta e partea a doua, ea a incercat pt ca a considerat ca el poate fi un potential iubit... Offline #79 2009-11-24 14:09:20
Re: "Fete" care se baga in relatiile altora
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #80 2009-11-24 14:14:47
Re: "Fete" care se baga in relatiile altora
In cazul asta nu e nimeni vinovat....Asta e un semn ca relatia nu mai merge cum trebuie si ca persoana respectiva isi cauta ceva mai bun pt ea/el.... Offline #81 2009-11-24 14:26:35Re: "Fete" care se baga in relatiile altora
Mie nu mi se pare sa incerci cu cineva care deja are o relatie serioasa. Daca mai e si casatorit sau cu copil... ma abtin sa spun ce cred despre femeile de genul. In mod sigur nu s-au terminat barbatii din lume incat sa trebuiasca sa il furi de la alta. Offline Publicitateloading...
#82 2009-11-24 14:27:06
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraMi se pare normal sa`ti cauti fericirea alaturi de alta persoana ca doar nu avem 10 vieti.. Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-11-24 14:29:10) Offline #83 2009-11-24 15:19:29
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraCe ma distrez cand vad cum idealizeaza unele dintre voi lucrurile! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #84 2009-11-24 15:37:46Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraMai, eu sunt sincera. daca una s-ar da la prietenul meu cand stie ca e in relatie etc, as considera-o o curvulita usuratica. Punct. Degeaba spunei voi ca nu e de vina, daca ati vedea-o facand asa ceva nu ati mai spune asta. Offline #85 2009-11-24 15:41:58
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraNu, nu mi s-ar parea nici ca aia e usuratica, nici ca el, in cazul in care s-ar da la mine cand ar sti ca sunt in relatie, nu mi s-ar parea deplasat. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #86 2009-11-24 15:47:32Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraDar aici nu e vorba de pazit, ci de fetele care se baga in relatiile altora. Ma tot uit, si atat de putine fete sunt de acord ca tipele sunt parasute, si sincer cred ca spuneti asta dar nu credeti nici voi. Mie nu mi se pare normal ca cineva sa faca asta, si sincer as strica o relatie de prieteneie daca as afla ca una dintre prietenele mele face asa ceva. Offline #87 2009-11-24 15:54:27
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraPill, eu spun ceea ce cred. Si daca mi-ai sti viata ai si intelege de ce spun asta. Ultima oara a fost editat de pokemon (2009-11-24 15:55:52) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #88 2009-11-24 15:55:38
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoranu vreau sa ma contrazic cu nimeni...dar daca as afla ca o fata se da la prietenul meu, stiind k are prietena, si el pune botu' as proceda in felul urmator...a-si prinde-o, as tunde-o la chelie, as dezbraca-o si a-si monta-o la km 0, al universitate...iar lui i-as taia maciuk si as da-o la caini...atat am avut de spus, fereasca sfantu vreodata de asa ceva la mine in relatie Offline #89 2009-11-24 15:56:13
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraCate persoane exista, tot atatea puncte de vedere. Intr-un fel vezi lucrurile cand esti intr-o relatie, si in alt fel cand nu esti. Gandirea se modifica in functie de ipostazele in care te pui, sau te pune viata. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #90 2009-11-24 15:59:18
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraNormal ca daca te comporti cu el ca dracu, el accepta cat accepta, pentru ca e orbit de sentimente, dar cand se trezeste, si isi da seama ca ar putea mult mai mult, si ca merita sa fie apreciat si respectat, ar fugi dupa aia care ii face ochi dulci fara sa stea prea mult pe ganduri. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #91 2009-11-24 15:59:40
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraVinovata e ea ca se baga intr`o relatie.Vinovat e el ca ii raspunde.Concluzie:Vorba lu wra,sa le fereasca si sa`i fereasca ..... (desi eu nu`mi pun problema pt ca am avut de`a face cu ele,dar al meu le`a spus in fata sa`l lase in pace ca ma are pe mine) eu,tu si restul lumii... Offline #92 2009-11-24 16:01:30
Re: "Fete" care se baga in relatiile altorahai ca asta cu sotia inselata chiar m-a enervat deja...adica daca saraca se imbolnaveste de ceva si nu mai presteaza sau nu ii convine sa stea in nu stiu ce pozitii atunci cand vrea "domnul", merita sa fie inselata?! mi se pare mai mult decat absurd!!! http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #93 2009-11-24 16:03:21
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraNu cred ca insala cineva care iubeste doar pentru asta pink_ stai fara grija. Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-11-24 16:05:04) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #94 2009-11-24 16:05:11Re: "Fete" care se baga in relatiile altora
Da, sincer, daca s-au bagat in relatii serioase da. Oricum, pana al urma ai dreptate, fiecare cu parerea ei. Offline #95 2009-11-24 16:10:15
Re: "Fete" care se baga in relatiile altoraIo m-am bagat, pentru ca el a vrut. Adica el a insistat sa ma bag si am acceptat. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|